Best-League


Fotbalul e la el acasa !
 
AcasaInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Competitii

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
R.M.S.[7]

avatar

Mesaje : 36
Data de inscriere : 07/03/2016

MesajSubiect: Competitii   Lun Mar 07 2016, 02:25

 1 – Organizatorul Campionatul  este  :- R.M.S.[7]-  (fondator & administrator) – responsabil cu administratrea site-ului si (organizator & finantator) –responsabil cu partea practică(organizarea, rezolvarea conflictelor);  – Jucătorii pentru a participa trebuie să respecte condiţiile de mai jos: 
 2-Să deţină un cont Gameranger.
 3-Să citească regulamentul şi desfaşurarea şi să fie de acord cu ele! 
4-Să se supună deciziilor luate de administratori. 
– Campionatul de FIFA care cuprinde SUPERLIGA / CUPA / SUPERCUPA , este organizat  şi se adresează exclusiv jucătorilor seriosi şi civilizati. 
SUPERLIGA Conţine 12 jucători.
   - Meciurile se vor juca în sistem tur-retur.
  - SUPERLIGA va contine doua parti ;  sezonul regulat si Play-Off respectiv Play-Out. Dupa sezonul regulat primii sase vor juca in Play-Off iar ultimii sase vor juca in Play-Out. Punctele acumulate in sezonul regulat se vor pastra. Jucatorii din Play-Out nu vor inainta mai sus de locul 7 chiar daca punctajul va fi superior jucatorilor din Play-Off.
- În caz de egalitate intre 2 jucatori se va aplica regula meciurilor directe (nu se ține cont de regula golului înscris în deplasare) si apoi golaverajul.
In CUPA sistemul este următorul: vor exista 4 faze eliminatorii, începând cu optimi, sferturi, semifinale, şi terminand cu finala. Toate meciurile din CUPA  se vor juca o singura mansa. In caz de egalitate se va aplica regula golului de aur adica se va incepe un nou meci si cine inscrie primul este declarat castigator.  Tragerea la sorti pentru optimi se va face intre primii 8 denumiti cap de serie si urmatorii 8 clasati in sezonul precedent in SUPERLIGA, execeptie facand primul sezon al fiecarui joc nou de FIFA unde tragerea va fi aleatorie. 
Câstigătorul SUPERLIGII şi câstigătorul CUPEI vor disputa SUPERCUPA. Dacă se realizeaza eventul, SUPERCUPA se va desfăsura intre locul 1 şi locul 2 din SUPERLIGA .
SUPERCUPA va avea un singur meci. In caz de egalitate in finala se va aplica regula golului de aur.
Forfeit 
- În cazul în care nu puteţi contacta un adversar anuntaţi administratorii  postand pe forum în topicul rezervat şi pastrând arhiva de messenger în care să se vadă că aţi încercat să îl contactaţi în cel puţin 2 zile diferite, la ore decente. Mesajele trebuie să conţină expresii de genul “Eşti să jucăm etapa? Dacă nu, mă găseşti azi între orele x şi y, mâine între z şi t, etc”. În cazul în care un jucator minte pe forum că nu şi-a putut contacta adversarul in condiţiile stabilite  va primi un avertisment.  Cei care nu îşi joacă meciurile vor fi penalizaţi la fiecare sfârşit de etapa prin pierderea acestora cu scorul de 3-0. Cei care îi caută pe adversari şi nu îi găsesc trebuie să posteze pe forum, la sfârşitul etapeÎn cazul in care un jucator se retrage, este exclus, sau nu joacă minim 10  meciuri pierde toate meciurile inclusiv cele jucate prin forfeit. 
Criterii de departajare
 La stabilirea clasamentului final după desfăşurarea tuturor meciurilor, se vor aplica următoarele criterii:  
-Numărul total de puncte acumulate.  
- Meciurile directe.  
- Golaverajul.  
- Avertismente  ( Jucătorii pot primi avertismente individuale atât în timpul meciurilor cât şi în afara lor, dacă au un comportament necivilizat la adresa adversarilor şi se va   sancţiona prin avertisment verbal sau warn, în funcţie de fiecare caz. )
Meciul 
 Sistemul de joc este 1 vs 1.  
 În toate compeţiţiile se va juca după sistemul tur-retur.
Pentru fiecare meci câstigat se acordă 3 puncte, 1 punct pentru egal, 0 puncte pentru înfrângere.  
 La sfârşitul fiecărui meci jucătorii trebuie să facă un Print Screen cu rezultatul meciului pentru eventuale contestaţii. 
Situatii speciale jocului FIFA   
 Intreruperea conexiunii   - În cazul întreruperii unui meci din cauza unei conexiuni slabe, se va ţine cont de minutele jucate şi de scorul înregistrat în acel moment, în nici un caz nu se va  proceda la pasarea mingii între jucători până se ajunge la timpul în care a avut loc deconectarea. După jucarea minutelor rămase comform listei de mai jos scorul se  va cumula şi se va determina rezultatul final al partidei. În cazul în care un jucător primise o eliminare înainte de întreruperea conexiunii, se va recreea situaţia şi  imediat din acel moment urmând a se juca minutele restante. Dacă în momentul întreruperii conexiunii, unul din jucator era într-o situaţie clară de a înscrie un gol,  administratorul poate acorda gol din oficiu.  
 0 - 5 min ----> full match  6 -10 min ----> 85 min  11-15 min ----> 80 min  16-20 min ----> 75 min  21-25 min ----> 70 min  26-30 min ----> 65 min  31-35 min ----> 60 min  36-40 min ----> 55 min  41-45 min ----> 50 min  46-50 min ----> 1 half  51-55 min ----> 40 min  56-60 min ----> 35 min  61-65 min ----> 30 min  66-70 min ----> 25 min  71-75 min ----> 20 min  76-80 min ----> 15 min  81-85 min ----> 10 min  86-90 min ----> 7min
Tragere de timp
 Dacă un jucător se face vinovat de pasarea mingii intenţionat cu scopul tragerii de timp în propria jumătate va pierde meciul prin forfeit  la decizia administratorului. Jucătorii pot creea un demo cu ajutorul programelor de filmat(gen fraps) – urmând al pune la dispoziţia administratorului imediat dupa  meci. În această situaţie este interzisă părăsirea jocului mai devreme.
 Echipe şi jucători editaţi 
 Este interzisă editarea jucătorilor şi editarea formaţilor de joc (adică CUSTOM este interzis).   Interzicerea golurilor "BUG". Este interzisă folosirea metodelor de a marca goluri prin erorile jocului. La inceperea mingii de la mijlocul terenului este  interzisă pasa directa in fată, Cine foloseste această metodă va primii un avertisment (doar la prima abatare) iar adversarul primeste gol din oficiu (autogol).
 Sancţiuni şi Penalizări 
 Pentru limbaj jignitor, provocări, ameninţări în interiorul comunităţii cât şi în afara comunităţii (pe yahoo, chat FIFA , chat Origin, etc) +30 WARN.  Pentru ieşit în timpul meciului din cauza scorului nefavorabil sau înainte de fluierul final +30 WARN.  Propuneri pentru rejucare +20 WARN.  Trageri de timp +20 WARN.  Retragere fără motiv din campionat BAN).  Acumulare 3 forfeituri BAN Blaturile între jucători BAN.  Editarea jucătorilor / editarea formaţiilor BAN.  . Atenţie cand vă treceţi rezultatele, pentru fiecare rezultat greşit +10 Warn.  In timpul meciului este interzisă orice discuţie pe chat-ul Originului, indiferent care ar fi motivul (unii îşi pierd concentrarea din cauza aceasta) 
PUNCTAJ :
Castigator Campionat + 14 pc
Locul 2 Campionat + 10 pc
 Locul 3 Campionat  + 8 pc
 Locul 4 Campionat  + 6 pc
 Castigator Cupa  + 12 pc
 Finalist Cupa  + 6 pc 
 
Castigator SuperCupa + 6 pc

 Cel mai bun atac + 2 pc

 Cea mai buna aparare + 2 pc

 PENALIZARI:

 +30 WARN -10 pc

 +20 WARN -5 pc

 +10 WARN -2 pc

 CINE ACUMULEAZĂ 100% WARN VA PRIMI BAN .
Sus In jos
 
Competitii
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Best-League :: Campionate-
Mergi direct la: